maandag, juli 25, 2005

regen

ok. wel chocolade voor mij en wel op zondagavond. heb mezelf beloofd meteen de dvd te kopen als ie uit is. de combinatie tim burton (met goed gemaakte heerlijke over the top fantasie wereld) en johnny depp (vreemde man met rare knikjes en glimlachjes op ongepaste momenten). als kind zou je denk ik bang zijn voor deze willy wonka. oh en w.wonka lijkt NIET op michael jackson. w.wonka houdt niet van kinderen aanraken.
:)

heerlijke film.

voor de rest zit ik enorm in de vakantie stress. moet ik vanavond oefenen met een band en heb ik daar geen zin an. er staat een afwas te wachten, een was om te draaien, een bed dat verschoont wil worden voor de nieuwe bewoner, een kattebak die geleegd en gevuld dient te worden, een rommelige woonkamer die op moet worden geruimd, een vloer die gezogen wil worden (dat klinkt enigzins raar), een tas die gepakt moet zijn, een fotorolletje dat gekocht wil worden.

het ziet er naar uit dat onze week in new york een regenachtige wordt. dus ik probeer alle goede dingen uit regen in new york op te noemen voor mezelf. misschien toch maar een dik vest mee?

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Well done!
[url=http://zikohnrv.com/ifty/swxr.html]My homepage[/url] | [url=http://tgvgdqax.com/xlfs/fezs.html]Cool site[/url]

1:08 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Well done!
My homepage | Please visit

1:08 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Good design!
http://zikohnrv.com/ifty/swxr.html | http://tvjkujui.com/tokh/hhfz.html

1:12 a.m.  

Een reactie posten

<< Home