donderdag, juni 09, 2005

voor alle roze koeien

juist ja.

gisteren dus met tha chickiez wat gedronken in het schone en wonderfijne amsterdam.

N. blijkt wel heel erg aardig te zijn. en soms lijkt het net alsof ze ons al lang kent en ze al in de band zit enzo. de bands die ze opnoemt komen rechtstreeks uit onze platencollectie. erg leuk. goed gevoel voor humor. goed idee over bands. ja. pff. ik denk wel dat wij enorm slecht zijn vergeleken met haar. maar dat is even niet de issue.

Een verslag. Natuurlijk was de blauw witte pet met doodshoofd makkelijk te ontdekken. En toen belde Ra die ook al klaar stond waarna we meteen richting kroegen gingen. zijn gewoon een tram ingestapt op weg naar "?" en we waren eerst echt van plan om naar een rokerige vieze kroeg te gaan, maar eindigde op een terras (zonnig maar koud) waarna we dapper van plan waren om naar bitterzoet te gaan. wat niet geheel goed uitpakte. en waarna we in een "mwah"kroegje belanden met wel een relax uitzicht en een lekkere bank. overigens was het erg gezellig dus dan maakt de kroeg minder uit.

Daarna besloten naar Teef te gaan, waar normaal een leuke barman is en jazz. heerlijke jazzy muziek. maar nu... nu stond het vol met voetbalfans en modepopjes. en zelfs de leuke barman was er niet. dus na het plasje van N. meteen weer vol gas naar andere optie: Vaaghuizen.

Waar iemand slechte platen draaide. irritante dance denderde een beetje in de ruimte en ik hoopte op die ene persoon die wel zijn george michael platen bij zich zou hebben....

helaas.
ik was om twaalf uur thuis. het was gezellig.